De instructrice van Rijschool Kijkuit

A ardig – N adenkend – I nspirerend – T actisch – A dequaat.

Anita

Geboren in 1966,
Getrouwd met Lucien – Moeder van een geweldige zoon en dochter, trotse Oma van Jayciano / Finnley / Safina / Joënn
Ik heb ontdekt dat ik veel uitdagingen nodig heb en dat ik leer door het leven te ervaren. Ik heb een gevarieerde loopbaan voor mijzelf gecreëerd. Na vijf jaar oppasmoeder te zijn geweest heb ik bij Mia’s Axel acht jaar in de bediening gewerkt, lief en leed gedeeld met veel mensen. Na nog enkele jaren koeriersdienst door heel Nederland, Belgie en Duitsland voor Machinefabriek Jan van de Velde het besluit genomen om al deze kennis en ervaring te bundelen en te starten met de rijschool.  Steeds opnieuw wil ik mij uitgedaagd voelen om een nieuw deel van mijzelf te ontwikkelen. Ontmoetingen met andere mensen vind ik belangrijk.
In mijn leven heb ik ervaren dat het niet altijd mee zit en dat je van tegen de stroom in zwemmen sterker wordt. Leven vanuit het vertrouwen dat alles mag veranderen en dat ik daarin zelf de regie kan nemen, is mijn grootste drijfveer. Op deze wijze geef ik invulling aan mijn rijlessen, coachgesprekken en praktijkbegeleidingen.
Ik inspireer jou graag, door mijn levenservaringen en vakkennis met jou te delen. Ik geef je graag de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Specialisatie:

  • Gecertificeerd rijangst coach
  • Gediplomeerd ADHD, ADD, en Autisme coach
    • bezig met vervolg cursussen

Gecertificeerd Rijangst Coach.

Rijangst kan specifiek zijn wanneer de angst zich beperkt tot slechts één of enkele situaties, bijvoorbeeld tunnels, bruggen, de linkerbaan op de snelweg of de snelweg op zich, onbekende routes, wegen langs water, het naderen van verkeerslichten, het rijden in een file, verkeersdrukte, inparkeren en andere bijzondere verrichtingen – parkeergarage, of angst om mee te rijden met een specifiek persoon. De angst om mee te rijden wordt ook wel bijrijdersangst genoemd. Lees hier meer over rijangst
Ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact op.

Via onderstaande link kunt u mijn bevoegdheid tot lesgeven controleren. Bij naam vult u Velde in en bij geboortedatum 23-10-1966
https://www.ibki.nl/rijinstructie/rij-instructeur-checker/