Coaching bij ADHD, ADD en Autisme (ASS)

ADHD , ADD en Autisme (ASS)-coaching
professionele ondersteuning
ADHD, ADD en Autisme (ASS) vereisen speciale aandacht!
Als gediplomeerd ADHD/ADD en Autisme (ASS)coach help ik je om om te gaan met tegenslagen, structuur en leer ik je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Om resultaten te behalen kijk ik samen met jou naar je persoonlijkheid, vaardigheden, angsten en wensen. Door te Luisteren, door te Kijken! Opnames van rijlessen te maken en samen terug te kijken (EMF methode),  de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken.

Op deze wijze help ik je om je eigen antwoorden te vinden, je eigen plannen te maken en het rijbewijs te behalen.

Ik ben de ondersteunende stabiele factor, maar JIJ moet zelf aan de slag met je wensen, angsten en plannen.

Jasper:

Rijschool Kijkuit in 1 woord:

Doeltreffend. Het onmogelijke bleek met Anita toch mogelijk. Ik heb zelf ADHD en wou ook heel graag mijn rijbewijs halen. Dit is inmiddels gelukt. Ik rij nu elke dag over de Antwerpse ring in de spits met mijn eigen auto en uiteraard met het rijbewijs dat ik gehaald heb bij rijschool KijkUit. Een rijbewijs behalen bleek lang niet mogelijk. Na diverse rijscholen, kwam ik bij Rijschool Kijkuit terecht, Anita denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Ze is heel gedreven om haar leerlingen aan het rijbewijs te helpen. Ze stapt elke dag met veel plezier in haar leswagen. Dat ze dit vanuit haar hart doet, ben ik zeker van. Ze stond immers met tranen in haar ogen toen we te horen kregen dat ik geslaagd was. Dus mijn rijopleiding bij rijschool KijkUit was zeker doeltreffend!

Francisca:

Anita is iemand die echt voor haar leerlingen gaat … haar werk is haar hobby en dat merk je. Haar lessen zijn niet alleen heel leerzaam, maar ook gezellig (ook niet onbelangrijk).Twijfel je over je rijschool … vraag een second opinion aan bij Anita … mbv een filmpje wijst ze op de huidige status, vooral op wat goed gaat , en waar nog wat aan bijgeschaafd moet worden. Een eerlijke mening. Ook voor de ouders geeft dit veel vertrouwen.Anita , super bedankt !